Horoskop for Jomfru

23. aug - 22. sep

Månedshoroskop, august 2020

August starter med en beslutsomhed i forbindelse med børn, partnerskab eller venskaber, når en konfrontation som har luret en tid kommer frem i lyset. Dette kunne være i forbindelse med et gammel bånd eller en aftale som du ønsker at blive løst fra, eller måske har det at gøre med et kreativt team. Du er nødt til at slippe af med noget dødvægt og fokusere på det vigtige.

Omkring den 5. august ændres dit fokus og i løbet af de næste par uger, vil du ønske at trække dig fra udmattende sociale relationer og begivenheder og bruge mere tid på dig selv. Det er en udmærket tid til selv-udvikling og undersøgelse af psykologiske dynamikker, som har indflydelse på vigtige relationer. Du syntes måske at dine kære kæmper med vigtige forandringer i deres egne liv og det er sikkert en god ide, at indtage en observerende rolle, frem for at lade dig involvere.

Omkring nymånen den 19. august er der en meget positiv ændring af fokus og der starter en periode, hvor du kan få din egen agenda igennem og tilpasse dig en højere profil. Dine organisatoriske og planlægnings evner er på toppen og dette vil vise sig utroligt brugbart, når du skal løse svære situationer for dem du holder af. Slutningen af måneden er et udmærket tidspunkt til parforhold og romantik.

Dagens Horoskop